Waarom afbouwkeur

De voordelen van een keurmerk zijn uiteenlopend en hebben op alle partijen een positief effect. Opdrachtgevers kunnen aan de hand van het keurmerk direct zien of opdrachtnemers aan bepaalde voorwaarden voldoen.

De kwaliteit staat op een hoog niveau en ook naar de eindklant toe is het een geruststellende gedachte dat alles achter de schermen goed is geregeld. Tot slot is het voor de bedrijven die een keurmerk dragen een blijvende uitdaging en verplichting naar zichzelf om voortdurend het vakmanschap op peil te houden.

De echte meerwaarde van een bedrijf met Afbouwkeur (Stuckeur, Vloerkeur of Plafond & Wandkeur) zit hem in hun kennis van processen en specifieke vakgebieden. Ze houden rekening met de dynamiek van de bouwplaats en de uitdagingen van uw project. Wanneer uw project in de zorg bijvoorbeeld dient te voldoen aan strikte hygiëne-eisen of uw opdracht in de openbare ruimte tegen een stootje moet kunnen, is het goed te weten dat onze bedrijven beschikken over deze specialistische kennis.